Ons team

Marco Pachon y Steur: tandarts algemeen – tandarts voor orthodontie / MSc in Orthodontics – praktijkhouder

Tandarts Marco Pachon y Steur studeerde in 1999 af aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Hij is tevens tandarts voor orthodontie. In 2012 behaalde hij na een 3 jarige opleiding zijn MSc in Orthodontics in Oostenrijk.
Zijn passie ligt bij uitgebreide restauratieve tandheelkunde; duurzaam herstel van functie, vorm en esthetiek. In het totaalconcept met specialisten richt hij zich hierbij op het reconstructieve gedeelte boven het tandvlees.

Mendel Meuffels
tandarts algemeen

mendel-meuffelsTandarts Mendel Meuffels  is afgestudeerd aan het ACTA in 2015. Hij heeft interesse voor parodontologie en heeft daarom zijn klinische verdieping in de parodontologie gevolgd. Zo is hij via de parodontoloog Conroy Faber bij het Tandheelkundig Centrum Stad van de Zon terecht gekomen en werkt hij ook bij THC Obdam. Tevens vindt hij het behandelen van kinderen erg leuk.

Lotte Mulder
tandarts algemeen

Lotte Mulder is afgestudeerd aan het ACTA in 2009. Ze heeft sindsdien in meerdere praktijken gewerkt en is sinds 2010 werkzaam binnen onze praktijk.
Naast haar werkzaamheden in de algemene tandheelkunde heeft zij meerdere klinische verdiepingen gevolgd. Zij heeft zich hierbij o.a. toegelegd op het vervaardigen van composietfacings (verfraaien van de voortanden door het aanpassen van kleur, vorm en stand).

Tina Klemann – tandarts algemeen

Tina KlemannMijn naam is Tina Klemann en ik ben in maart 2011 afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Sindsdien ben ik in een aantal praktijken werkzaam geweest en heb ik ervaring op kunnen doen als algemeen practicus. Wat het vak voor mij zo interessant maakt, is het contact met de patiënt en het feit dat je in de loop der jaren een goede band op bouwt. Ik neem de tijd voor elke behandeling en probeer de patiënt zo goed mogelijk op zijn of haar gemak te stellen. Ook het zien en behandelen van de jonge patiënten is voor mij een uitdaging en beleef ik veel plezier aan. Tevens staat het leveren van kwaliteit bij mij hoog in het vaandel en is het een passie om mooie restauraties (vullingen) te vervaardigen welke vele jaren kunnen functioneren in de mond. Buiten het werk om ben ik moeder van een dochter en is de tweede kleine onderweg… In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de tennisbaan.

Regina Engelbrecht – tandarts algemeen

Tandarts R. Engelbrecht heeft een bijzondere interesse in endodontologie.

Wilhelm Zerbst – endodontoloog

 

Khaled Sadik – orthodontist

Opleiding: Gymnasium studie in Saint Josef- Katholieke school te Nazareth, Tandheelkunde aan het medisch universiteitscentrum ‘Hadassah’ te Jeruzalem en Specialisatie tot Orthodontist aan de medische Hebreeuwse universiteit ‘Hadassah’ te Jeruzalem.

Drs. K. Sadik heeft zijn opleiding tot orthodontist genoten aan de prestigieuze universiteit van Jeruzalem en is sinds 8 jaar werkzaam in Nederland. Daar gaf hij leiding aan een drietal praktijken, maar hij wil nu als zelfstandig orthodontist zorg verlenen in zijn eigen orthodontiepraktijk. Deze overgang brengt voor u als patiënt geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres met hetzelfde team en garanderen de service die u de afgelopen jaren van ons gewend bent.

Ingeschreven in het specialistenregister in 2009
Big register Nr. 39062920202

ortho-logo

Janine Klomp 2015

 

 

 

 

 

 

Janine Klomp-Split
mondhygiëniste

 

 

 

 

 

 

Carola Tessel
mondhygiëniste

 

 

 

 

 

 

Jill Cammeraat
mondhygiëniste

 

 

 

 

 

 

Angelique Woldendorp
orthodontieassistente

bianca 2015

 

 

 

 

 

 

Bianca van Kuyk
tandartsassistente – receptioniste

Anette thc stad vdzon

 

 

 

 

 

 

Annette Dijkstra
tandarts- en preventieassistente
Docente aan de tandartsassistente opleiding te Alkmaar

 

 

 

 

 

 

Petra van Baar
orthodontieassistente

Maud thc obdam

 

 

 

 

 

 

Maud Bruijns
tandartsassistente

Mariska van der Reep
tandarts- en orthoassistente

Nour Taha
tandartsassistente

Romy Schuitemaker
tandarts- en orthoassistente

Ilona Tessel
tandartsassistente

DSC_0699

 

 

 

 

 

 

Ingerid Tol
tandartsassistente

DSC_0711

 

 

 

 

 

 

Claudia Derksen-Meijer
tandartsassistente

Roos

 

 

 

 

 

 

Roos Schagen
receptioniste

 

 

 

 

 

 

Renate Kenter
receptioniste – tandartsassistente

 

 

 

 

 

 

Charmista Snoek
praktijkmanager – receptioniste

Paul

 

 

 

 

 

 

Paul Snoek
hoofd administratie

 

 

 

 

 

 

Louise Stanzer
mondhygiëniste
www.praktijkvoor-
mondhygiene.info

 

 

 

 

 

 

Leonie van Gool
tandprotheticus
www.tppvangool.nl